buton-video-02-01

Dr. Florin Cofar

Reabilitare estetică, Ortodontică și Implant

Specializat în reabilitări estetice, lucrează interdisciplinar pentru tratarea cazurilor complexe cu componentă ortodontică și de implant, precum și pentru restaurările minim invazive.

După absolvirea Universității Victor Babeș în 2007, a continuat studiile postuniversitare la NYU College of Dentistry și la Harvard Business School. Începând ca endodontist, s-a specializat ulterior în designul zâmbetului și în stomatologia digitală, fondând Centrul de Cercetare și Educație Dentcof.

Pe baza cercetărilor sale în domeniul stomatologiei digitale și a fluxurilor de lucru interdisciplinare, a fondat Smilecloud.com, o platformă dentară cu tehnologie AI pentru biometria restaurativă. A susținut prelegeri în peste 30 de țări pentru AARD, AACD, BACD, SBOE, SACD, SSER, FACD, iar lucrările sale au fost publicate în publicații din întreaga lume, cum ar fi QDT. Este lider de opinie cheie pentru Ivoclar, MIS, 3Shape, DGShape Roland, ModJaw, Pascal.

Temă curs

Definiții ale succesului în cazuri interdisciplinare
  • Abstract: Explorarea utilizării semnificative a tehnologiilor disponibile, înțelegerea blocajelor și discutarea soluțiilor, până la regândirea designului, dincolo de conversia clasică mot-a-mot din stomatologia analogică. Previzibilitate în design, în cazuri interdisciplinare.

Rezervare pachet: Workshop

€68.00

Rezervare pachet: Party Only

€190.00

Rezervare pachet: One Day Access

€300.00

Rezervare pachet: Companion Pass

€300.00

Rezervare pachet: Full Access

€440.00